Over Karine de Bruyne

Ik ben Karine  De Bruyne, gehuwd, moeder van twee volwassen zonen en oma van twee kleinkinderen.

Als basis opleiding volgde ik Menswetenschappen. Ik behaalde mijn diploma Bachelor In Gezinswetenschappen aan de Hogeschool te Brussel.
Afgelopen 5 jaar werkte ik als crisisbegeleidster in VZW Kompas, een dienstverlening voor personen met een drugproblematiek. Momenteel werk ik in de Bijzondere Jeugdzorg en ga dagelijks om met jongeren die om allerhande redenen in de problemen zijn geraakt. Door het volgen van diverse opleidingen blijf ik mij voortdurend bijscholen om kwaliteitszorg te kunnen bieden.

Ik volgde een 4-jarige opleiding als contextueel therapeut In Balans in Gent. Daarnaast volgde ik een aantal specifieke opleidingen in kader van kindermishandeling-, misbruik, rouw- en verlieservaring en trauma therapie.
Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van koppels, volgde ik een jaar opleiding koppel,- en relatie therapie  aan de  School voor Relatie therapie in Antwerpen.
In deze opleiding kreeg ik handvaten in het begeleiden van koppels die worstelen met zichzelf en hun partner  in de relatie , maar ook  het thema’ ontrouw in de relatie’ en de impact van ontrouw op de relatie. 

Sinds 2016 werk ik tevens als auti-coach in VZW Dynamiek, een gespecialiseerd centrum voor personen met ASS.   Jammer genoeg sluit dit centrum en wordt het werk verder gezet in Feinbrein in Menen. Een centrum waar er diagnostiek doorgaat specifiek voor mensen met ASS en ADHD. 

Doorheen mijn levenservaring, opleiding en praktijk, heb ik een ruime kennis opgebouwd in het therapeutisch ondersteunen van mensen .

Ik  verwelkom jullie graag in mijn praktijk.

 
  • karine-bij-contact
  • portret-karine

 

Daar ik een goede samenwerking met verwijzers op prijs stel, mag u me steeds contacteren voor vragen of inlichtingen. Indien gewenst kom ik me graag voorstellen.